diumenge, 25 de març del 2007

Les condicions

Trieu un títol

El títol original de l'animació és "El terrissaire". Penseu ara en un nou títol suggestiu per a aquesta història i incloeu-lo al començament del vostre article.



Els personatges

Tota història té uns personatges. A l'animació n'apareixen dos. No oblideu proposar un nom per a cada un d'ells i fer-ne una descripció acurada dels seus trets físics i psicològics. En podeu inventar també una breu biografia que serveixi per introduir-los a la història.


L'espai i el temps

Els fets de la història han de passar en un lloc concret i en un temps determinat. Recordeu explicar com és el lloc on transcorre la història. És el moment de recordar els detalls del lloc on succeïa l'acció en el vídeo i descriure'ls: el taller, les taules, els prestatges, la il·luminació, ...

També hauríeu d'incloure algunes frases que parlessin de l'època en què passen els fets contats, el temps que dura l'acció, el país imaginari on es troba el taller del terrissaire, etc.


La història

Amb tota la informació que teniu en ment sobre els personatges, l'espai i el temps, només us cal ara contar "fil per randa" tot el que heu vist al vídeo. Feis-ho amb la màxima riquesa de vocabulari i correcció ortogràfica. Procurau millorar sempre el producte, fer-lo més suggestiu i interessant.

I posau-hi màgia, molta màgia... A l'amo meu li agrada molt la màgia...!

Força, coratge, ...i endavant!